• Sveika mityba

    Auksinės virtuvės šefo taisyklės: kaip planuoti patiekalus ir apsipirkimus

    Pastaruoju metu siekiant sumažinti išlaidas ar bent jau kontaktą su kitais žmonėmis, visiems teko pakoreguoti savo apsipirkinėjimo įpročius. Beveik visą laiką leidžiant namuose, atsisakyti kai kurių įprastų pirkinių ir išlaidų nėra sunku, tačiau maisto produktų pirkimo išvengti neįmanoma. Tam, kad vykti į parduotuvę reikėtų kuo rečiautiek karantino laikotarpiu, tiek po jo, žinomas virtuvės šefas Arūnas Stoškus pateikia keletą vertingų patarimų. „Credit24“ Klientų patirties valdymo vadovė Donata Stoškuvienė teigia, kad išmokus planuoti savo šeimos meniu ir įgijus tam tikrus apsipirkimo įpročius, galima sutaupyti ir pinigų, ir laiko, ir sugedusių maisto produktų. „Iki karantino daugelis net nesusimąstydavo apie savo apsipirkimo įpročius, į parduotuvę vykdavo vos dėl vieno kito produkto, dažnai pasiduodavo impulsyviam…