Labai skanios krevetės su šonine ir traškiais svogūnų žiedais. Parinkti produktai, kuriuos naudinga valgyti. Marinuotos krevetės (vienai porcijai) Tigrinės krevetės, 5 vnt. Alyvuogių aliejus, 1 v.š. Čili pipiras, pora griežinėlių Apelsino tarkuota žievelė, 1 a.š Laimo vaisius, 1 griežinėlis Česnakas, 1 skiltelė Druska, baltieji pipirai Rūkyta šoninė (susukti krevetėms) Sviestas, 1 v.š (krevetėms kepti) Brokolių košė (vienai porcijai) Brokoliai, 120 g Sviestas, 1 v.š Grietinėlė, 2 v.š Druska, baltieji pipirai Kepti svogūnų žiedai (vienai porcijai) Svogūnas, 1 vnt (vidutinio dydžio) Miltai, 3 v.š Aliejus virti traškiems svogūnų žiedams, druska Pomidorų padažas (vienai porcijai) Pomidoras, 30-40 g Apelsino žievelė, 0,5 a.š (tarkuota) Alyvuogių aliejus, 1-2 v.š Kalendra, druska, baltieji pipirai, cukrus,…